OCR / OUTDOOR

OCR står for Obstacle Course Racing, og er en betegnelse for militær-inspirerede forhindringsløb; krydret med sjov og ballade.

Hvis du sætter pris på, at træningen skal føles som en leg, så er vores OCR og Outdoor holdhelt sikkert noget for dig!

Vores udendørs arealer, minder mest af alt, om en forvokset legeplads, der er spækket op med forhindringer i alle afskygninger. Det er blandt andet her meget af vores OCR træning foregår.

For at varierer træningen mest muligt benytter vi os også af diverse træningsfaciliteter indenfor, samt naturen i området.

Når man møder ind til enOCR timeved man aldrig hvad timen vil bringe, men man kan være sikker på at gå hjem med et smil på læben, sved på panden og en følelse af, at man har besejret eller overvundet endnu en forhindring.
Foruden det fysiske, så træner vi i høj grad også det mentale.

Da vi oftest træner i teams, står man aldrig alene. Der er derfor altid en, der kan give en hjælpende hånd, og vi laver mange samarbejdsøvelser, så man lynhurtigt føler at man er en del af holdet.

På vores OCR Level 1 – begynder hold,kan ALLE være med, vi tilpasser øvelserne til alle.

Der er et stort fokus på teknikken, instruktøren viser og forklarer teknikken på de pågældende forhindringer, hvor man så efterfølgende har mulighed for at prøve det af og blive rettet til; med tips og tricks. Derudover er der også altid en workout, der kan gøre dig stærkere og hurtigere til at forcere diverse forhindringer.

På OCR Level 2 – Er det en hårdere workout end på Level 1 og dermed stiller holdet også lidt højere krav til din teknik, kondition og styrke.

Vores Outdoor hold bliver afholdt forskellige steder i nærheden af Holbæk. Det kan være i skoven, på stranden eller i byen. Det er helt op til instruktøren, hvor og hvordan den skal foregå; men kan også være planlagt i Level X; på banen eller noget helt tredje.

Skal du prøve kræfter med noget anderledes, der med garanti vil udfordre dig – og give et smil på læben? Så kom og vær’ med.

ocr-3
ocr-4
ocr-1