MOBILITET

Funktionel mobilitet er integration af terapeutiske- og funktionelle mønstre; stræk, og øvelser, der anvendes ved genoptræning samt ved forbedring af ”overall performance”.

Der arbejdes bl.a. med at gøre led og muskler stærkere og mere stabile, så den individuelle udvikling kan fortsætte mens kroppens smidighed og fleksibilitet bevares. Dette er endvidere også grundelementer ved genoptræning efter skader; hvorfor dette hold med fordel kan følges; imens og efter en skadesperiode.

På holdet er der fokus på forbedring af mobilitet i hele kroppen, men der er særlig fokus på den mobilitet, der skal anvendes ved løft; herunder styre- og vægtløftning.

Målet med “Funktionel Mobilitet” er på sigte på at opnå fuld bevægelighed og stabilitet af kroppens led og mobilitet i muskler/muskelkæder. Endvidere har mobilitet den fordel, at det i mange tilfælde kan være med til at nedsætte- og/ eller helt fjerne smerter i kroppens led.

På holdet anvendes alt fra vægtstænger, træpinde/kosteskaft, lacross bolde, massage bolde, elastikker m.m.

“Neuromuskulær” massage, trigger points, manipulations-teknikker og lignende introduceres og anvendes ligeledes når det findes relevant.

Skal du opnå en sund, stærk og smidig krop samtid med, at du bliver bedre i alle dine løft, så er mobilitet en nødvendighed.

Husk altid at forespørge og snakke med vores dygtige instruktører, hvis du har et specifikt mobilitetbehov og/ eller skade. Vi står altid klar til at hjælpe.

mobilite-2
mobilite-1