FAQ

Skal du være medlem af 4300 Barbell Club?

Svar : Ja, vi tilbyder 2 gratis prøve træninger, send os en mail og aftal nærmere.

Svar : Der betales ved DIBS aftale, hvor der løbende bliver trukket d. 1. i måneden.

Svar : Som medlem, i 4300 Barbell Club, har du mulighed for at træne på samtlige hold, træne på forhindringsbanen, klatrevæggen, fitness studiet, græssalen samt benytte dig af Open Gym.  Se under HOLD, hvad vi bl.a. tilbyder.

Svar : Det er muligt at træne på hold og i Open Gym, fra man er 16 år. Er man imellem 6 og 12 år kan man få et børne-abonnement.

Svar : Ja, du er velkommen til at tage dine børn med. Faktisk bryster vi os af, at være det eneste center, hvor man VIRKELIG må have sine børn med. Vi har en kæmpe forståelse for familiens begrænset tid og muligheder. Vi har et receptionsområde med wifi m.m. og hvor børn må opholde sig, under forældrenes ansvar. Dette gælder også andre steder på matriklen. Det er forældrene ansvar.

Svar : Alle, uanset form, kan deltage på vores hold. Øvelserne kan og vil blive tilpasset. Du kan træne ‘mod’ eller med dig selv – eller sammen med dine nye venner hos 4300 Barbelle club. Hvis du er i tvivl om 4300 Barbell Cliub passer til dit niveau, er du altid velkommen til at kontakte os på enten 81 12 12 81 eller kontakt@4300barbellclub

Svar : Det er meget forskelligt, hvor mange deltagere, der kan være på et hold. Det afhænger af det enkelte hold. Vi har både store og små hold. med alt fra 12 til 24 deltagere. Outdoor og OCR holdene har typisk flere deltagere end Cross og løfteholdene; idet der skal være mere individuelt bevågenhed når der er tale om teknik.

DU ER MEDLEM

Svar : For at skifte fra eksempelvis ’10 turs kort ’ til ‘standard medlemsskab’, skal du blot fange os i receptionen, på telefon eller mail. Herefter retter vi dit medlemskab til. Husk legimitation, dit medlemsskort og dit betalingskort, da DIBS aftalen skal oprettes samtidig. Der er ingen omkostninger forbundet ved at skifte fra et medlemskab til et andet.

Svar : Du kan til- og afmelde dig ved at benytte vores smartphone-applikation “Sport-Solution” (iPhone og Android). Husk at læse medlemsbetingelserne for vores “bøde”-system for udeblivelse, så du er bekendt med reglerne.

Svar : Det er ikke muligt at til- eller afmelde hold over telefonen, mail eller facebook. Dette skal gøres via vores smartphone-applikation Sport-Solution (iPhone og Android).